Matěj Drtina |

Mikuláš s čerty na Hvězdě!

Mikuláš s čerty a andělem navštívili v uplynulých dnech tréninky malých hvězďáků od přípravky až po 6. třídu a jejich návštěva opravdu stála za to! Do pekla si naštěstí nikoho neodnesli a všichni si sváteční trénink patřičně užili. Přečtěte si report včetně mnoha fotek i videí z této události.

První mikulášská návštěva se konala již během sobotního rána, když zavítala na trénink 2. třídy a následně i těch nejmenších hvezďáků, tedy přípravky a 1. třídy. Děti se tentokrát nebály čerta tak, jako tomu bylo minulý rok, asi to je i kvůli tomu, že uplynulý rok byly hodnější a méně zlobily. Nikdo tedy do pekla odnesen nebyl, všichni dostali nadílku a do toho si ještě hráči zahráli zápas v minihokeji proti svým rodičům, kde obě strany podaly perfektní výkon. Sváteční trénink si tedy všichni užili naplno.

Mikuláše jsme po konci tréninku krátce vyzpovídali a prozradil nám následující. „S čertem jsme řešili, jestli někoho máme odnést do pekla, ale verdikt pana trenéra zněl, že si do pekla nikdo odnést nezaslouží, že všichni byli hodní. Slyšel jsem, že děti chodí na hokej s úsměvem na tváři, za což jsem moc rád. Prý se zlepšují každým tréninkem a zaslouží si tedy pochvalu. Určitě je ale na čem zapracovat, chtělo by to ještě více zpozornět při trénincích, netropit neplechy a hráči by na sobě měli ještě více pracovat.

Celá mikulášská akce na Hvězdě vyvrcholila v úterý a středu odpoledne, když na společný trénink 3. a 4. třídy, respektive 5. a 6. třídy ve středu, dorazilo s Mikulášem a andělem z pekla hned několik čertů, kteří během tohoto tréninku vytvořili své dočasné peklo na našem zimním stadionu. Čerti vypadali opravdu děsivě, chvílemi naháněli strach i přítomným trenérům a rodičům a za pomoci všemožných dýmů, žárů a ohňů jste si na ZS Hvězda mohli opravdu připadat jako v opravdovém pekle. Několik hráčů už stálo jednou nohou v pekle, ale nakonec se nad nimi čerti slitovali, dali některým šanci zlepšit své chování v následujícím roce a nakonec všichni dostali od přítomného Mikuláše pořádnou nadílku.

Podívejte se na fotografie ve fotogalerii i videa níže z této opravdu nadmíru povedené akce.