Matěj Drtina |

Týden hokeje opět na Hvězdě!

V neděli 29. ledna 2017 od 15:15 budou mít děti jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HC Hvězda Praha ve spolupráci s ČSLH pořádá již podruhé akci v rámci Týdne hokeje.

Kromě zážitku z bruslení si každé dítě navíc domů odnese hodnotný dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy. 

Týden hokeje je série sportovních akcí pro všechny děti ve věku 4 – 7 let bez rozdílu dovednosti bruslení, a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. 

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (může být i cyklistická helma a lyžařské rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na místě na šéftrenéra Karla Najmana (tel.: 602 765 300, email: najman19@seznam.cz) nebo koordinátora náboru Josefa Zajíce (tel.: 737 268 058, email: zajic.pepa@seznam.cz) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. 

Více informací na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.