Matěj Drtina |

Červnový CCM Skills Camp v Říčanech u Prahy

Chcete být na ledě i v červnu? Díky dvěma jednodenním CCM Skills Campům můžete této příležitosti využít! Informace i možnost registrace v článku.

Dva jednodenní CCM Skills Campy se uskuteční ve dnech 17. a 18. června 2017 v Říčanech u Prahy. Akce je určena pro hráče roč. narození 2004 a 2005, Registrace na campy bude otevřena pouze do naplnění kapacity!

Smyslem této akce je dát mladým hráčům možnost vyzkoušet nejnovější produkty značky CCM a užít si zároveň velmi kvalitní tréninky pod vedením profesionálních trenérů mládežnických reprezentací, nebo bývalých vynikajících profesionálních hokejistů. Skills camp se skládá z 3 částí - příprava na ledě, příprava mimo led a nutriční poradenství.

Hráči nechť se registrují na www.ccmskillscamp.eu/cz. Kapacita pro každý tým je 5-8 hráčů, celková kapacita je omezena na 75 hráčů na každý den, rozhoduje rychlost registrace. Účast na CCM Skills campu je pro hráče ZDARMA. Termín podání registrací je nejpozději do 30. 5. 2017.

Účastníci si s sebou vezmousportovní oblečení a obuv na suchý trénink, ribano pro trénink na ledě, suspenzor a podvazky, brankáři k uvedenému přibalí ještě své brusle. Ostatní výstroj bude hráčům poskytnuta na místě konání akce. Kemp začíná vždy v 8:00 registrací, samotné tréninky od 9:00 hod.

Případné dotazy zodpoví: Radek Abrahám, tel. +420 775 960 061, radek@stridasport.cz 

A jak to vypadalo na CCM Skills campu v Letňanech v minulých letech? Podívejte se na video