Michael Grim |

Zimní stadion uzavřen, soutěže ukončeny!

Přinášíme vám průběžně aktualizovaný souhrn informací k aktuální situaci. Na základě vyhlášení nouzového stavu je náš zimní stadion od 12. března uzavřen, VV ČSLH zároveň rozhodl o ukončení všech mládežnických soutěží!

- 14.3. - Led z plochy je rozpuštěn, provoz na recepci ZS omezen na všední dny od 8 do 17 hodin

- 12.3. - Zimní stadion Hvězda je od dnešního dne do odvolání uzavřen! Přístup do šaten jednotlivých kategorií je možný jen pro vyzvednutí osobních věcí a hokejových výstrojí. 

- 12.3. - Vláda vyhlásila nouzový stav v zemi, jenž začal platit od 12.3. od 14:00 po dobu 30 dnů. Od pátku 13.3. od 6:00 se také plošně zakazují veškeré akce přesahující počet 30 osob. Toto opatření se vztahuje na sportovní, kulturní a další akce.
 
- 12.3. - Výkonný výbor ČSLH rozhodl o okamžitém ukončení všech mládežnických soutěží řízených svazem - tedy juniorských, dorosteneckých, žákovských i dalších mládežnických soutěží.

----

- 11.3. - JIŽ NENÍ AKTUÁLNÍ! - Tréninky všech družstev na ledě zatím zůstávají v platnosti. Odehrání mládežnických utkání řešíme a čekáme na zítřejší vyjádření a doporučení ČSLH. 

- 11.3. - JIŽ NENÍ AKTUÁLNÍ! - Prosíme však rodiče, aby neposílali své děti na zimní stadion, pokud někdo z rodiny pobýval v uplynulých týdnech v Itálii, Rakousku a ostatních silně postižených místech koronavirem, anebo mu byla dokonce nařízena karanténa. Zároveň prosíme, aby v případě zdravotních potíží v rodině nepodceňovali situaci a své dítě nechali doma. Hráče mládežnických družstev žádáme, aby dodržovali hygienické zásady a v případě zdravotních potíží neprodleně kontaktovali trenéra nebo vedoucího. Upozornění: Za aktuální situace platí, že utkání se odehrají bez přítomnosti diváků = rodičů. 

- 10.3. - JIŽ NENÍ AKTUÁLNÍ! - ČSLH v návaznosti na toto opatření rozhodl, že veškerá utkání všech příslušných soutěží a turnajů se budou hrát dle rozpisu s tím, že počet účastníků nesmí přesáhnout 100 osob ve stejný čas. Zveřejňujeme pokyn k pořádání soutěží ČSLH v návaznosti na mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví z dnešního dne. ČSLH v návaznosti na toto opatření rozhodl, že veškerá utkání všech příslušných soutěží a turnajů se budou hrát dle rozpisu s tím, že počet účastníků nesmí přesáhnout 100 osob ve stejný čas.