Matěj Drtina |

A-tým porazil Kobru a je nadále stoprocentní!

A-tým porazil loňského vítěze soutěže - béčko Kobry - jasně 4:1 a po třech kolech je nadále stoprocentní! Není tedy divu, že hodnocení zápasu - očima trenéra Dinise Sakaeva a útočníka Tomáše Nacházela - bylo pozitivní.

Hvězda měla převahu nad Kobrou "B" od samého počátku utkání a v úvodním dějství to také potvrdila dvěma brankami, které vstřelili dva naši odchovanci-navrátilci Ondřej Tomek a Damien Hradil. Hvězďáci se následně pokoušeli přidat „pojistku“ v podobě gólu na 3:0. To se povedlo na počátku třetí třetiny Janu Klečkovi. 

Výborně chytající Vojtěch Vokatý dlouho živil naději na čisté konto, ale bohužel ho o něj soupeř v 52. minutě připravil. Sladkou tečku na vítězství nad obhájcem prvenství přidal těsně před koncem Tomáš Nacházel, jenž v oslabení zamotal a položil obranu i brankáře soupeře a parádní brankou pečetil výhru 4:1!

„Suprově odehraný zápas. Hráli jsme to co máme. Drželi si svoje pozice a dělali co trénujeme. Mám z toho velice dobrý pocit. Při zápasech hrajeme hodně v útočném pásmu, což je obrovské plus. Mám z toho obrovské emoce a jsem strašně rád, že jsem tady!,“ hodnotil vítězný duel asistent trenéra Dinis Sakev.

A jaké byly dojmy střelce nejhezčí branky utkání Tomáše Nacházela? Pusťte si video níže!