Matěj Drtina |

Turnaj O Putovní pohár Prahy 6 je tu!

Vrchol sezóny pro 4. třídu je tu, již tento víkend budou na našem stadionu k vidění klání hvězďáků se zvučnými českými mužstvy i italským Bolzanem. Přijďte se na turnaj podívat a podpořit tak čtvrťáky nejen našeho klubu.

Na Hvězdu se o víkendu sjedou kromě domácího týmu i čtvrťáci z Karlových Varů, Liberce, Litvínova, Brna, Zlína, Třince a italského Bolzana. V sobotu ráno vypuknou první skupinové boje, když je osm účastníků rozděleno do dvou skupin po čtyřech, přičemž první dvě mužstva z každé skupiny postoupí do semifinále. Boje o umístění jsou naplánovány na neděli, vítěz finálového klání bude znám kolem nedělní sedmnácté hodiny.

Hvězda sehraje vůbec první utkání turnaje, když v 8:00 narazí na italské Hockey Academy Bolzano. Další sobotní utkání mají na plánu ve 14:00, když domácí mužstvo vyzve PSG Zlín a závěrečný zápas ve skupině sehrají svěřenci trenéra Sýkory v 18:00 v duelu s Litvínovem. Rozpis všech zápasů najdete níže v článku. Na stránkách turnaje naleznete další informace o této události, včetně soupisek týmu, fotogalerie apod.

Turnaj, který je určený pro hokejisty ročníku 2007 a mladší, je vrcholnou událostí nejen pro mladé hvězďáky. Hvězda se navíc pokusí navázat na dva roky starý triumf, když čtvrťáci našeho klubu zvítězili v premiérovém ročníku tohoto turnaje. Potvrzují to i následující slova Filipa Sýkory, hlavního trenéra 4. třídy HC Hvězda Praha: „Blíží se událost roku, na kterou se všichni pořádně chystáme, zároveň se těšíme na souboje s týmy zvučných jmen. Pokusíme se zabojovat o první místo a věříme, že nás k tomu požene veliká divácká podpora!“.

Doufáme, že na turnaj zavítají a zároveň podpoří mladé hokejisty spousta diváků. Během víkendu se na Hvězdu navíc přijdou podívat i osobnosti českého hokeje, jako například Milan Hnilička, Jiří Holeček, David Kočí, Jiří Drtina či Jiří Veber!

Průběžné dění z turnaje sledujte ZDE.

Rozpis turnaje O Putovní pohár Prahy 6:

target=