Matěj Drtina |

Hvězďáci sbírají na vánočních turnajích medaile - 3. i 4. třída má zlato, páťáci stříbro!

Čas Vánoc a konce kalendářního roku je pro naše mládežnické kategorie ve znamení turnajů. Hvězďákům se na nich letos zatím daří - třeťáci i čtvrťáci vybojovali zlato, páťáci byli dvakrát druzí, další kategorie vánoční turnaje teprve čekají.

22. prosince - stříbro pro 5. třídu

První naší kategorií, která se zúčastnila vánočního turnaje, byla 5. třída. Ta v Nymburce za konkurence domácích, Kralup nad Vltavou, Havlíčkova Brodu a Letňan vybojovala stříbrné medaile, ze zlata se radoval domácí Nymburk.


27. prosince - zlato pro 4. třídu

Čtvrťáci vyrazili na vánoční turnaj do nedaleké Příbrami, přičemž o medaile bojovaly "A" i "B" týmy domácích, Hvězdy, Mělníku a Kralup. Obě hvězďácká mužstva všechny své zápasy vyhrála, a tak se zaslouženě radovala z dvojitého zisku zlata! „Kluci zvládli turnaj velice dobře. Jediná slabší chvíle přišla při zápase áčka proti Kralupům, kdy kluci zbytečně dělali hvězdu z gólmana soupeře a zvítězili jen o gól. Všechny ostatní zápasy hráči po dobrých výkonech jasně vyhráli a nadělili si tak opožděně ještě jeden vánoční dárek," říkal po turnaji kouč 4. třídy Luboš Dvořák.


28. prosince - stříbro pro 5. třídu

Páťáci mají letošní vánoční program poměrně nabitý. Šest dní po turnaji v Nymburce jeli bojovat o další medaile do Kolína, a to proti domácím, Vlašimi, Karlovým Varům a Poděbradům. Hvězďáci nakonec po dobrých výkonech brali opět stříbrné medaile, přičemž o zlato je připravil pouze horší vzájemný zápas s vítězným mužstvem.


29. prosince - zlato pro 3. třídu

Vánoční turnaj na domácím ledě pořádala také 3. třída. Jejími soupeři byl Chomutov a Benátky nad Jizerou. Turnaj se hrál současně pro "A" i "B" týmy a Hvězda se radovala z prvenství v obou kategoriích! „Kluci oba zápasy na obou stranách parádně odmakali, předváděli pěkný hokej a ukázali spousty věcí, které se naučili během tréninků. Zaslouží si velkou pochvalu nejen za tento turnaj, ale za celý rok 2019. A zároveň jim přeji, aby byl rok 2020 minimálně stejně úspěšný jako ten ten minulý,“ hodnotil po turnaji trenér třeťáků Jan Mikš.