Matěj Drtina |

V. ročník letního kempu Hvězda je minulostí

Rekordní počet 52 účastníků a 11 trenérů úspěšně absolvovalo pátý ročník letního hokejového kempu Hvězda. Hráči během 4 dnů strávili na ledě celkem 9 hodin, k nimž přidali také několik tréninků na suchu.

I letos obdrželi účastníci tréninkové dresy se speciálním designem. 45 hráčů a 7 brankářů bylo rozděleno do dvou věkových kategorií, přičemž ty byly dále rozděleny podle barvy dresů do dalších podskupin. Ze dvou tréninků na ledě za den byl vždy jeden spojený a druhý rozdělený. 

Díky vysokému počtu přítomných trenérů, z nichž byli všichni z řad našeho klubu, byl pokaždé dodržen poměr 1 trenér na maximálně 5 hráčů. Metodickou přípravu tréninků měl na starosti Luboš Dvořák, jenž si pro hráče připravil pestrý mix tréninků - kruhové tréninky o 11 stanovištích, tréninky v pásmech, herní tréninky... Tréninky na suchu byly ve znamení her - hráči si mj. zahráli fotbal, touch rugby či házenou. Na závěrečném ukončení obdrželi hráči certifikáty o účasti, na něž trenéři každému hráči předali zpětnou vazbu a ohodnotili jeho působení.

Děkujeme za velký - letos rekordní - zájem, trenérský tým si kemp maximálně užil a věříme, že všichni účastníci také!

PS: Na našich facebookových stránkách naleznete velkou fotogalerii z kempu!