Matěj Drtina |

Ani lockdown Hvězdu nezastaví! Hráči doma trénují, na stadionu se pracuje na úpravách

Ačkoliv je provoz zimního stadionu Hvězda z vládního nařízení přerušen, tak se na něm stále něco děje. Ani v době nucené přestávky totiž nezahálíme a pauzu využíváme k provedení oprav a úprav na našem stadionu.

Do neděle 11. října makali na Hvězdě hlavně hokejisté - na ledě. Od té doby se pracuje primárně mimo led. Za uplynulé dva týdny byla na stadionu provedena řada drobných i větších prací a další budou následovat. Jaké konkrétně? 

Veškeré prostory byly dezinfikovány. Nad ledem byla obměněna zhruba třetina veškerého osvětlení. Ve strojovně byl vyčištěn výměník tepla a v rolbovně vyčištěna sněžná jáma. V následujícím týdnu proběhne oprava posilovny, malovat se budou některé prostory na stadionu i okolo něj. Na závěr letošního roku je pak plánována ještě jedna důležitá a rozsáhlá modernizace v podobě výměny druhého čpavkového kompresoru.

S omezením provozu byla současně provedena úsporná opatření za účelem snížení ekonomického dopadu aktuální situace na klub. Sníženy byly náklady na energie, provoz recepce byl omezen na dobu od 10 do 18 hodin. V tomto týdnu také padlo rozhodnutí dále nemrazit ledovou plochu, takže led na ní od včerejšího dne postupně taje. 

V neposlední řadě pro vás chystáme novinku v podobě fanshopu. Na našem webu se již v brzké době zprovozní stránka, na níž najdete přehled klubového oblečení, doplňků a suvenýrů, které si budete moci online rezervovat a následně osobně vyzvedávat na recepci Hvězdy. Fanshop chystáme uvést do provozu začátkem listopadu.

Přestože procházíme nyní nelehkou dobou, tak se činíme a pracujeme na tom, aby se hráči po uvolnění restrikcí vrátili do čistých, dezinfikovaných a opravených prostor našeho stadionu. Věříme, že vy - hvězďáci - doma makáte také, abyste měli při návratu na led minimálně stejnou formu jako před nucenou pauzou :-).

Děkujeme za přízeň, buďte zdraví a těšíme se na vás - co nejdříve - opět na Hvězdě na viděnou!