Matěj Drtina |

Jde se do finále - společně za titulem! V sobotu bude hrát A-tým i pro Ukrajinu.

Vrchol sezóny a celoroční snahy je tu - A-tým Hvězdy jde do finále! 1. finálové klání proti rivalovi TNP již tuto sobotu 5. března od 18:45 na ZS Hvězda. Přijďte podpořit Hvězdu!

Hvězda suverénně opanovala základní část a v semifinále vyřadila Kobru "B" 2:0 na zápasy (doma výhra 5:1, venku výhra 2:6). Nyní ji čeká poslední soupeř v cestě za vytouženým titulem v KPPM - rival HC TNP Praha. Vzájemná bilance je letos vyrovnaná 1 výhra Hvězdy (6:2 v rámci „Mače podzimu“), 2 remízy (2:2 a 1:1, obě na ledě TNP) a 1 prohra Hvězdy (3:5 z letošního ledna).

1. finálová bitva se odehraje v sobotu 5.3. od 18:45 na domácím ledě ve Vokovicích. S vaší podporou v hledišti bude Hvězda ještě silnější, tak neváhej a přijď! Odveta (hraje se na 2 vítězné zápasy) je na plánu v sobotu 12.3. od 17:00 na ledě TNP na Icerinku ve Strašnicích.

AKTUALIZOVÁNO: V sobotu budeme hrát ve finále krajské ligy i pro Ukrajinu! 100% výtěžku z dobrovolného vstupného + navýšení A-týmem o 100% z vlastního poputuje na Ukrajinu. Členům našeho A-týmu není situace na Ukrajině lhostejná, a proto se uhýlili k tomuto symbolickému kroku. Výtěžek poputuje buď na humanitární pomoc (konto sbírky SOS Ukrajina Člověka v tísni), nebo na pomoc s obranou země (speciální účet velvyslanectví Ukrajiny v ČR) - na základě toho, na čem se hráči našeho A-týmu zítra na předzápasovém tréninku shodnou...
  • Vstupné dobrovolné. Za všechny příspěvky děkujeme! 100% jde na Ukrajinu + A-tým částku navýší o dalších 100%
  • ZS Hvězda Praha (Na Rozdílu 1, Praha 6 - metro Bořislavka)
  • Facebooková událost zde - odklikněte svou účast a pozvěte své známé nebo třeba hvězďáky - spoluhráče