Matěj Drtina |

ZS Hvězda znovu otevřen: platná opatření + možnost rezervace ledu

ZS Hvězda se otevírá - za omezených podmínek - nejen našim hokejistům a dalším sportovcům organizovaným sportovními svazy, ale i veřejnosti. Od pondělí 24. května si bude moci veřejnost pronajímat volné časy ledu na ZS Hvězda a to za účasti až 30 osob.

Všechny osoby na stadionu musí zároveň dodržovat nastavená pravidla a počítat s určitými omezeními. Jak již bylo napsáno, povolený počet osob na ledové ploše a okolo ní je maximálně 30. Z tohoto důvodu žádáme rodiče hráčů, aby k ledové ploše nechodili a na své děti čekali mimo zimní stadion. Zároveň upozorňujeme, že při nedodržení jakýchkoliv opatření se za porušení zodpovídá jednotlivá osoba, která se proti nařízením provinila. 

Na ZS Hvězda mohou vstupovat pouze osoby bez typických příznaků covid-19, které zároveň:
- Mají negativní PCR test ne starší než 7 dnů nebo
- Mají negativní antigenní test ne starší než 72 hodin nebo
- Jsou očkováni proti onemocnění covid-19 a od aplikace první dávky uplynulo alespoň 21 dnů nebo
- Prodělaly covid-19 a spadají do ochranné imunitní lhůty 180 dní po prodělání nemoci

Zveřejněn je i rozpis ledu pro nadcházející týdny (k nalezení zde) a ledovou plochu je tak opět možno si komerčně pronajmout. Zájemci o rezervaci volných termínů mohou psát na klubový email klub@hokejhvezda.cz, případně volat v pracovních dnech na telefonní číslo +420 777 229 628 generálnímu manažerovi klubu Ing. Michaelu Grimovi.

Těšíme se s vámi na Hvězdě na viděnou a děkujeme za respektování nastavených pravidel!