Matěj Drtina |

Přenosy z Hvězdy na Czech Ice Hockey TV

Náš klub navázal spolupráci s Czech ice Hockey TV, což znamená, že všechna utkání hraná na ZS Hvězda - od A-týmu, přes dorost po žáky - budou živě přenášena na této platformě.

Přenosy můžete sledovat živě i ze záznamu, na webu i přes mobilní aplikaci (iOS i Android). Roční předplatné na Czech Ice Hockey TV vyjde pro registrované uživatele na 166 Kč/měsíc (1990 Kč/rok), jednorázové měsíční předplatné pak stojí 320 Kč.

Na platformě lze sledovat přenosy nejen z Hvězdy, ale také vybraná hvězďácká utkání na venkovní půdě (- platí v případě, že daný stadion má taktéž navázanou spolupráci s Czech Ice Hockey TV), většinu utkání 2. ligy, vybrané kluby z Extraligy juniorů a Extraligy dorostu a řadu dalších nižších a mládežnických soutěží.

A jaké technologie služba k přenosu využívá? Technika se skládá z kamery se čtyřmi pevnými objektivy umístěnými na delší straně kluziště u středové čáry. Když je kamera zapnutá, automaticky sleduje hru podobně jako hlavní kamera při televizním přenosu. Systém je integrován s výsledkovou službou hokejového svazu a v obraze se automaticky zobrazují statistiky a grafika hry.

Více info, registrace a sledování utkání na www.czechicehockey.tv